Proefrit?
0
 0,00 0 artikelen

Geen producten in de winkelwagen.

Aanschaf in 1 keer te duur? Maak gebruik van ons Heilbron Fietsplan al v.a. 43,- per maand!

Fietsplan voor uw medewerkers

In samenwerking met benFietsen

Ebike Global maakt het in samenwerking met benFietsen voor u als werkgever mogelijk om het fietsplan aan te bieden aan uw werknemers. Houd uw werknemers vitaal! Meer informatie over benFietsen vind u hier.

Altijd een nieuwe fiets

Geen hoge aanschafkosten

Wij regelen het onderhoud

Wij regelen de verzekering

Start vandaag nog!

Deze relatief nieuwe arbeidsvoorwaarde maakt Ebike Global samen met onze partner benFietsen mogelijk. De leasefiets is zeer gewild bij medewerkers én werkgevers. Niet vreemd als je de highlights kent:

  • Geen kosten voor de werkgever.
  • Geen invloed op de WKR.
  • Nauwelijks administratieve werkzaamheden dankzij ons geautomatiseerde platform.
  • Medewerker heeft gemiddeld 40% korting t.o.v. particuliere aanschaf.
  • Medewerker betaalt in 36 maanden.
  • Reiskostenvergoeding blijft overeind.
  • Veel voordeliger dan het ‘oude’ fietsplan.
  • Met de leasefiets bedien je namelijk wél al je medewerkers aangezien het maximumbedrag (vaak €999,-) is losgelaten en er een vrije fietsenkeuze geldt.> >

benFietsen is al jarenlang gespecialiseerd in het organiseren van arbeidsvoorwaarden bij werkgevers. Meer weten? Ga naar benfietsen.nl en vul het contactformulier in voor vrijblijvend meer info en/of het maken van een afspraak.

NAAR CONTACTFORMULIER

Zakelijke Lease

Voor de zakelijke rijder hebben we een Zakelijke Lease; Fietsen naar de zaak is gezond en leuk. Sinds 1 januari 2020 is er een fiscale regeling waarmee de fiets van de zaak een aantrekkelijke optie wordt voor de werknemer maar ook voor de werkgever.

Als er door de werkgever een fiets aan de werknemer beschikbaar gesteld wordt, betaalt de werknemer slechts 7% bijtelling over de nieuwwaarde van de fiets.
Deze bijtelling komt in de meeste gevallen neer op slechts een paar Euro per maand. Ook een zakelijke Lease is voor iedere fiets mogelijk en bepaal je in overleg met de werkgever wat het gaat worden.

Business Lease

Werkgevers die een fiets beschikbaar stellen aan het personeel voor bijvoorbeeld ritten naar cliënten kunnen gebruik maken van een Business lease.
De fiets wordt door de werkgever aangeschaft en blijft eigendom van de werkgever. De ritten zijn alleen voor zakelijk gebruik en voorkomt gebruik van eigen auto’s.

Met een Business lease kun je voor korte ritten de aanschaf van auto’s voorkomen en is er geen ingewikkelde administratie.
Meer info...

Showroom

Beersdalweg 70
6412 PE Heerlen
(Nabij Heerlen-centrum)

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 
09:00 – 17:00
Zaterdag: 
10:00 – 15:00
Development & Marketing Mdesignstudio ISL Marketing
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram